Webdesign Castricum

Een website of webshop op maat laten maken vergt nogal wat expertise. Mediageni webdesign in Castricum kan u helpen met het realiseren van een professionele website, events, landingspagina, een weblog, social media, content management voor uw site of social media kanalen, grafische vormgeving (folders, flyers, visitekaartjes), advies, kortom bijna alles.

Een greep uit ons portfolio

We zijn altijd trots om ons werk te laten zien.

Wat krijgt u van ons

Als u voor Mediageni kiest, kiest u voor kwaliteit. Ons enthousiast team van freelance professionals zijn uitgerust met de juiste kennis om voor u aan de slag te gaan.

Kennismakend gesprek en afspraken

Tijdens het kennismakend gesprek wordt duidelijk besproken wat voor website/webshop u wilt en wat de functionaliteiten zijn. Op basis van uw wensen kunnen wij eigenlijk meteen aan de slag. We houden u tussentijds op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Website zelf beheren

Alle websites en webshops van Mediageni zijn makkelijk te gebruiken en beheren. U website wordt opgeleverd met WordPress, een uitstekend CMS en uitbreidbaar met plug-ins mocht u in de toekomst extra functionaliteit willen.

Website concept design (laten) bouwen

Om een website te laten bouwen heeft u een website ontwerp of concept design nodig van de homepage, subpagina en contactpagina. U kan er voor kiezen om uw eigen webdesigner een design te laten aanleveren of wij kunnen dit voor uw doen. Tijdens de bouw van de website heeft u beschikking over een aantal aanpasmomenten.

Website vinden in Google

Om op uw nieuwe website bezoekers te krijgen is de vindbaarheid in Google essentieel. Zolang er geen verkeer is van de zoekmachines naar uw website zal u geen rendement behalen. Mediageni zorgt ervoor dat uw website SEO technisch is geoptimaliseerd en voorziet u van het juiste advies.

Website oplevering

Na de oplevering van uw website bent u nog niet van ons af, sterker nog wij staan altijd voor u klaar voor aanvullende support. Als uzelf geen tijd hebt om de website te beheren kunnen wij dat ook voor u doen.

Website bezoekers omzetten in klanten

Met uw SEO geoptimaliseerde website moeten deze bezoekers omgezet worden in klanten, sales of leads. Ons webdesign bureau ontwerpt een conversiegericht design, plaatsing van buttons, structuur en andere functionaliteiten van de website.

Responsive webdesign

Onze webdesigners van ons bureau in Castricum bouwen alle websites die we opleveren volgens de laatste internet standaarden. Het webdesign van uw website wordt op basis van CSS geprogrammeerd, zodat de website responsive is en het design zich automatisch aanpast voor mobiele apparaten, verschillende schermen en verschillende browsers. Het responsive maken van uw webdesign zorgt er dus voor dat u op ieder apparaat goed in beeld verschijnt en uw klanten en conversies maximaal worden benut.

Responsive website

Schakel direct ons webdesign bureau uit Castricum in

Ons webdesign bureau in Castricum staat vandaag al voor u klaar om uw nieuwe op maat gemaakte website of webshop te realiseren. Tijdens ons kennismakend gesprek worden uw wensen en visie besproken. Op basis van uw wensen gaan we meteen aan de slag en maken we een gebruikersvriendelijk en conversiegericht design dat geheel is afgestemd op uw doelgroep, zodat bezoekers daadwerkelijk actie zullen ondernemen. Verhoog uw leads of verkoop uit het internet kanaal en benut uw website op efficiënte wijze. Schakel ons webdesign bureau uit Castricum in en laat een professionele website op maat maken.

MediaGeni

Freelance webdesign bureau

Molenpad 2A, 1921 BS, Akersloot
The Netherlands

Email: info@mediageni.com

Telefoon: 0251 82 48 84

Mobiel: 06 1500 81 82

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag